Ribbe med rødkålslaw, syltet agurk og tyttebær confit på ristet landbrød fra Baker Brun. Serveres med pommes frites
og aioli.
Sprøstekt ribbe, medisterkake og julepølse fra Strøm Larsen med rødkål, surkål, kokte poteter og brun saus.
Urøkt pinnekjøtt fra Strøm Larsen serveres med Vossakorv, kålrabistappe, kokte poteter og sjy.
(Serveres frem til 1600)
3 speilegg med bacon, tomatbønner, røstipotet og grillet landbrød.
Ostesmørbrød med Jarlsberg, cheddar, karamellisert løk, chili majones og pommes frites. (Legg til skinke 20,- / bacon 25,-)
180 gr. burger av okse med Gouda, tomat, syltet løk/agurk, chilimajones og burgerbrød fra Baker Brun. Serveres med pommes frites og aioli. (Legg til bacon 25,- / blåmuggost 25,-)
Kan også lages med plantebasert burger.
Marinert kyllingfilét, bacon, romanosalat, Parmesan, Cæsar dressing og krutonger.
Tortilla med kylling, vår egen osteblanding, paprika, hvitløk, løk, ingefær, chili og koriander. Serveres med salat, salsa, rømme og guacamole.
Nachos med kjøttdeig, jalapeños, gratinert med osteblanding. Serveres med rømme, guacamole og salsa.
Fritert norsk torsk med ølrøre serveres med ertepure, tartar saus og pommes frites.
(Fint å dele)
3 varianter ost, speket salami og salamo med oliven, hjemmelagde marmelade, frukt og grissini.
4 stk. panerte kyllingbiter serveres med bacon- og bbq dip.
10 stk med aioli.
Med aioli.
Med chili majones.
Med bacon, vår egen osteblanding og aioli. Toppet med syltet rødløk og vårløk.
Serveres med hjemmelaget iskrem, valnøtt, bringebær, sjokolade og marengs.
Serveres med bringebærsaus.