Selskapsmenyer

Min. 8 personer

MENY 1

RØKT SELLERIROT- OG PÆRESUPPE
Pærechips, ristet sellerirot, syltet løk og bønnkarse
Innholder: M, SI

BAKT TORSK
Blomkålpuré, hasselnøtt, ristede poteter og hasselnøttskum
Innholder: F, M, H

KARAMELLPUDDING
Med vaniljekrem
Innholder: M, E

455,-

MENY 2

LETTRØKT ISHAVSRØYE
Syltet knutekål, byggknekk, dill og rørosrømme
Innholder: F, M, E, GB

ANDEBRYST
– STEKT PÅ SKROGET –
Syltet løk, sikori, maltaise saus og potetpuré
Innholder: F, M, H

HVIT SJOKOLADE BRÛLÉE
Fersk pasjonsfrukt, pasjonsfruktgele og anis og pasjonsfruktsorbet
Innholder: M, E

595,-

Ved ønske kan kjøkkensjefen og hans team fikse det meste, ønsker tas hensyn til. Kan også legge til flere retter om dere skulle ønske det, f.eks en 5-retters.
Et utvalg av norske oster med hjemmebakt fruktbrød kan legges til for 135,- pr person.
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking. Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.

Allergener/ Allergies
GB bygg/barley, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA  andler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macademianøtter/macadamianuts, VA valnøtter/walnuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks