I over 100 år har det vært servering i Brokers lokaler i Bogstadveien. Vi har lang tradisjon i å glede folket på Majorstuen. Nå er vi klar for å skape julestemning i gaten. Julelysene er tent – og vår nye kjøkkensjef har selv hentet julegrisen på Hov gård på Ringerike.

Kjell Robin Johansen er 26 år gammel, men har erfaring fra to-stjerners Michelin restaurant i London og Stock i Barcode. Kjell Robin er glad i økologiske produkter. Grønnsaker, kjøtt, fisk – og årets ribbe får du med en smak av appelsin, pepperrot og fennikel. Svoren er garantert sprø. Pinnekjøttet er fra Strøm Larsen, og ble nylig kåret til Norges beste. Og kanskje smaker det med en akevitt krydret gravet laks som forrett. Selvsagt vil mange også ha den berømte Broker Burger – nå også med økologisk brød levert av Rent Mel.

Broker har eget håndverksbrenneri. Spør etter vår prisbelønte akevitt, gin eller eplebrennevin neste gang du er innom oss.

Våre hyggelige bartendere er klare for julestria – med et rikt utvalg av håndverksbrygg og drinker. Vårt motto er å gjøre hver dag til en fest. Hver søndag i hele desember serverer vi champagne-brunch fra kl 12.00. Brunchfat med søtt, salt og bakverk – samt et glass champis til kun kr 299,-.

Men husk – på Broker kan du også bare stikke innom for en kaffe eller et glass øl. Slik folk har gjort i fire generasjoner. Velkommen!