I over 100 år har det vært servering i Brokers lokaler i Bogstadveien. Vi har lang tradisjon i å glede folket på Majorstuen.

VÅR NYE CHEF OG DAGLIG LEDER
Kjell Robin Johansen ( Kjellvis blant venner) er 26 år gammel – Brokers nye kjøkkensjef og daglig leder. Han tråkket sine barnesko i Storkmarknes i Hadsel kommune i Nordland, men allerede 20 år gammel dro han til London der han arbeidet i to år på kjøkkenet til Pied a Terre – to-stjerners Michelin-restaurant. Hjemme igjen ble han kjøkkensjef på fiskerestauranten Fjord – og senere soussjef på nyåpnede Stock i Barcode. Kjell Robin er glad i økologiske produkter. Grønnsaker, kjøtt og fisk blir kjøpt inn i nært samarbeid med produsenter han kjenner. Derfor kan han gå god for kvaliteten.
Til lunsj liker han gjerne å overraske med en fiskerett – og fersk torsk, kveite og skate kommer daglig inn til kjøkkenet på Broker. Dessuten gode salater. Kjell Robins filosofi er at lunsjen skal være sunn og velsmakende.
Til kveldsrettene er fersk villkveite fast på menyen for tiden – sammen med den møreste entrecote. Han har heller ikke glemt den berømte Broker Burger, som nå er saftigere enn noen gang. Den serveres med shoestring fries eller pomes frites etter eget valg.
Uansett vil du finne sesongens råvarer på Broker – det kan være smart å sjekke menyen med jevne mellomrom.
Ønsker du å gjennomføre et selskap hos oss, og har spesielle ønsker – det fikser vi. Hummer,østers, and… chef Kjellvis komponerer gjerne din festmeny om dere er en gruppe på minimum 10 personer. Flere har allerede prøvd, og har kommet tilbake…
Kjell Robin har også sørget for at vinkartet er bedre enn noengang og i stil med det vi serverer.

Velkommen til Broker der råvarene er i fokus.

Broker har eget håndverksbrenneri. Spør etter vår prisbelønte akevitt, gin eller eplebrennevin neste gang du er innom oss.

Våre hyggelige bartendere tar imot med det beste håndverksølet og et rikt utvalg av gode klassiske cocktails. Broker har eget Brenneri som leverer det ypperste av norsk håndverksbrennevin – mange av dem bestselgere på Vinmonopolet. Så be om norsk gin, whisky eller akevitt neste gang du er innom baren vår, som bestyres av Cecil Roux. Født i Cape Town, men har mange års fartstid på barer i Trondheim og Oslo. Sist på Bar-Fly i Stortingsgaten. Nå bygger han opp en fin samling med gin – så Broker blir Oslos nye gin-bar!
Husk – på broker kan du også bare stikke innom for en kaffe og et glass øl. Slik Oslofolk og tilreisende har gjort i fire generasjoner.

Velkommen!