Lunsj

Mandag til lørdag 11-16
Søndag 12-16

Dagens 2-retters lunsj

– Mandag til fredag –
Spør din servitør.
Serveres med en kopp nytraktet kaffe til desserten.
Kr 249,-

Aspargessalat
Grillet grønn asparges, syltet hvit asparges, paprika, hjertesalat, skorsonerrot med mandel- urtepesto og parmesan grissini.
Allergener: MA, GH, M
Kr 175,-

Tilvalg: spekeskinke 45,-

Cæsarsalat
Stekt kyllinglår, bacon, posjert egg, Cæsar dressing, Romano salat og hvitløkbrød.
Allergener: E, F, GH, M
Kr 189,-

Dampede blåskjell
Blåskjell dampet i hvitvin med koriander, chili, sitrongress, persille og sjalottløk. Servert med brød og smør
Allergener: B, GH, M
Kr 199,-

Kremet fiskesuppe
Hvit fisk, blåskjell, gulrot, fennikel, stangselleri og grillet purreløk.
Allergener: M, F, B, GH
Kr 195,-

Egg og bacon
Speil egg, stekt bacon, potetpannekake, pølse, rørte tyttebær og salat
Allergener: E, GH
Kr 169,-

 

BROKER-BURGER
–  av rent norsk storfe-
Saftig og mør burger med økologisk brød fra Rent mel. Servers med chipotle Mayo, cheddar, saltet agurk, syltet sommerkål og ramsløk
Allergener: E, GH, M, SP
Kr 229,-

Tilvalg:
Pommes frites 35,-
Nypotet 35,-
Røkt tomat relish 35,-
Råblå (blåmuggost) 35,-
Ramsløk Mayo 25,-
Aioli 25,-

Dessert og ost

Rabarbra og jordbærkompott
Vanilje iskrem, bjørnebær marinert i Kjernekar XO, sitron pure og hvit sjokolade pulver
Allergener: M, E
Kr 115,-

Sjokoladesorbet med chili
Tjukkmjølk panna cotta, kokosflak og marinert ananas.
Allergener: M
Kr 115,-

Norske gårdsoster
Fire norske gårdsoster på et fat, servert med fruktbrød, knekkebrød og kompott.
Allergener: GH, GR, M
Kr 155,-

Allergener/ Allergies
GB bygg/barley, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA  andler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macademianøtter/macadamianuts, VA valnøtter/walnuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks